Rp 200 Juta /tahun
Beraban, Tabanan
Beraban, Tabanan
Updated on 19 August 2025 by Adi BangunPerkasa
Bedroom
2
Bathroom
2
Certificate
SHM
Electricity
Lainnya
Garage
1
Storey
1
Cemagi - Nyanyi and Kedungi Beach adalah area di cari oleh wisatawan Domestik maupun asing setelah canggu. Trend belakagan ini area ini banyak diminati kerena canggu dan sekitar getting crowded. Kami menawarkan hunian exclusive di dalam perumahn private di Green Lot resident untuk anda tempati dengan private swimming pool. cocok bagi anda yang mempunyai aktivitas di area ini, dan anda ingin hunian yang memberian kenyamanan dan ketengan untuk anda. Di samping hunian exclusive, di dalam komplex perumahan juga di lengkapi tempat berbelaja dan gym bagi anda yang suka olah raga. Dapatkan penawaran special untuk anda yang mempunya rencana sewa jangka panjang. dengan sistem pembayaran d depan.

By clicking the contact button, User agrees to the Terms of Use and Privacy Policy
The property information presented is entirely the responsibility of the advertiser. Users are advised to verify with the advertiser before making a decision.
Special Offer
Lower price property recommendationsRumah123 is a leading real estate technology company in Indonesia that has been helping people find their home since 2007. We aim to make buying and selling property as easy as it is with the help of developers and professional agents.
E-commerce and Online Platform of the Year BI Awards 2024